Rezilliğin şu,
Bir insana yalan söylediğini söylerek "ben round kazandım" diye buraya mesaj yazarak düştüğün küçük durumu kapatmaya çalışıyorsun, cehaletinle birleşen iftiracılığını kapatmaya çalışıyorsun, işte rezilliğin bu.
"hiç uyumaz mısın" lafını yazdın bunu online süreme bağladım, evet kesinlikle niyetin de buydu, "yatağımı görebildiğini" iddia edemiyorsan eğer uyumak ve uyumamak aramdaki bağı sadece buradaki online süremle kıyaslayabilirsin ki buradaki herkes sadece bunu yapabilir, kendini savunmaya çalışırken bataklığa daha da batma bence kıvırarak.
"Benim de bilgisayarımı açık bırakıp akampüs'ten çıkış yapmadığım zamanlar oluyor, ama ne hikmetse bi süre sonra site beni kapının önüne koyuyor...Demek sana ayrıcalıklı, bilmiyordum.. valla :)" yazdığın mesajı ya unuttun ya da yazdığını anlayabilecek kapasitede değilsin ki ne zaman neyi ima ettiğinin farkında değilsin ya da en kötüsü yazdıklarını inkar etmeye çalışacak kadar ezik hissediyorsun şuanda kendini.
Yatağımı görmediğini varsayarak tekrar soruyorum sana, durup dururken bana laf yetiştirme peşinde mesajı gönderen kişi sen misin başkası mı? Haksızlığın ve cehaletin ortaya çıkınca küfür ederek kendini yüceltmeye çalıştıkça küçülüyorsun.
Kendin için bulduğun sözü çok beğendim, çünkü senin gibi durup dururken iftira atmaya meyilli olabiliyorlar, yaptıkları ortaya çıkınca da çözümü küfür ve hakarette buluyorlar, aferin cehaletini ve seni düşürdüğü durumu böyle kabul etmeni beğendim, artık bilmediğin konularda kimseye sataşmazsın umarım :)
|
 |
|
Şikayet et
07 Eylül 2010 22:47:30 |