AKAMPÜS AĞI :   KAMPUSWORKS | FOSBUK
Ödüle Doymayanlar
Giriş yap | Üye ol
71 kişi Akampüs'te
Ondan,BundanGeyikSu an ne düsünüyorsunuz?
Yasaklı Akampüslü

Su an ne düsünüyorsunuz?

Ben uyumayi düsünüyorum.

Forum Mesajları
ermandr
Yıldız Teknik Üniversitesi
GErçekten final'de Amerika ile oynamak mümünmü ki gerçekleşebilir mi bu Amerikan rüyası...

Forum Mesajları
Malevolence
İstanbul Teknik Üniversitesi
Ntv'de basket maçlarının yönetmeni kim acaba, maçı izleyen bir dişi gördüğünde maçı unutup onları göstermeye başlıyor, gerçekten enteresan bir adam.

Forum Mesajları
wert
Karabük Üniversitesi
ne kadar cok konusuyor
her konustugunu dınlemek zorundamıyım..
azcık susarmı acep

Forum Mesajları
_autopsy_
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Riyakar insanlardan sıkıldım.
Samimiyetsiz insanlarla dolu heryer.

Forum Mesajları
Malevolence
Burhan Kuzu'yu saatlerce dinleyebilecek kadar sabırlı biriyim

Forum Mesajları
hasbelkader
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
arife gününün bu telaşından yoruldum. Allahım ne bitmek bilmez bi temizliktir bu böylee.. bak şimdi ne kadar yapsanda etsende bayram sabahına kadar illaki çıkar bişeyy. en nihayetinde ilk misafir gelene kadar sürer. sonrada bayramın ilk günü yorgunlukla hiç bişey anlamadan bi telaşla geçer.

Forum Mesajları
stainless_steal
Melda adlı kullanıcının ne kadar baygın biri olduğunu :)

Forum Mesajları
wert
Karabük Üniversitesi
arife gunu ders olurmu ya?
ogleden sonra tatıl degıl mıydı
hanı mıllıegıtıme baglıydık
hanı onlar tatıl oldugumu zaman bızdede tatıl olurdu
yok anacıgım yalan arıfe aksamı ders var hemde ıftara yakın...
neyse erken cıkarız nasıl olsa yarın bayram...
anca bıze has bı durum ... arıfe gunu bıle calısıyorum
gunlerce evde bos durup arıfe gunu dersınn olması

bakalım kac kısı olcaz... ,
en çok 6 kişi
görcez bakalım

Forum Mesajları
wert
Karabük Üniversitesi
bayram gelır temızlık yaparız
mısafır gelır temızlık yaparız
pazartesı gelır temızlık yaparız
nedır kardesım bu?
her nanede temzlık yapıyoruz... acaba kadınlar bosdurmaktan sıkıldkları ıcın mı uydurdukları bısı bu...
ellerınden gelse evı komple yıkıcaklar...
daral geldı ıcıme... ya kac gundur bunaldım yeter artık ya...
bu nekı yarın gene temzlık yapcaz... ev temız ama olsun genede yapılcak...

Forum Mesajları
Malevolence
Rezilliğin şu,

Bir insana yalan söylediğini söylerek "ben round kazandım" diye buraya mesaj yazarak düştüğün küçük durumu kapatmaya çalışıyorsun, cehaletinle birleşen iftiracılığını kapatmaya çalışıyorsun, işte rezilliğin bu.

"hiç uyumaz mısın" lafını yazdın bunu online süreme bağladım, evet kesinlikle niyetin de buydu, "yatağımı görebildiğini" iddia edemiyorsan eğer uyumak ve uyumamak aramdaki bağı sadece buradaki online süremle kıyaslayabilirsin ki buradaki herkes sadece bunu yapabilir, kendini savunmaya çalışırken bataklığa daha da batma bence kıvırarak.

"Benim de bilgisayarımı açık bırakıp akampüs'ten çıkış yapmadığım zamanlar oluyor, ama ne hikmetse bi süre sonra site beni kapının önüne koyuyor...Demek sana ayrıcalıklı, bilmiyordum.. valla :)" yazdığın mesajı ya unuttun ya da yazdığını anlayabilecek kapasitede değilsin ki ne zaman neyi ima ettiğinin farkında değilsin ya da en kötüsü yazdıklarını inkar etmeye çalışacak kadar ezik hissediyorsun şuanda kendini.

Yatağımı görmediğini varsayarak tekrar soruyorum sana, durup dururken bana laf yetiştirme peşinde mesajı gönderen kişi sen misin başkası mı? Haksızlığın ve cehaletin ortaya çıkınca küfür ederek kendini yüceltmeye çalıştıkça küçülüyorsun.

Kendin için bulduğun sözü çok beğendim, çünkü senin gibi durup dururken iftira atmaya meyilli olabiliyorlar, yaptıkları ortaya çıkınca da çözümü küfür ve hakarette buluyorlar, aferin cehaletini ve seni düşürdüğü durumu böyle kabul etmeni beğendim, artık bilmediğin konularda kimseye sataşmazsın umarım :)