AKAMPÜS AĞI :   KAMPUSWORKS | FOSBUK
Ödüle Doymayanlar
Giriş yap | Üye ol
38 kişi Akampüs'te
KampusAdnan Menderes Ün.ADNAN MENDERES
bordobere39
Cumhuriyet Üniversitesi

ADNAN MENDERES

ARKADAŞLAR OKULUNUZUN İSMİ OLAN ADNAN MENDERES'İ NASIL TANIYORSUNUZ.

Forum Mesajları

adnan menderes üniversitesinde çalışan biri olarak adnan menderes son isteğin nedir sorusuyla tanıyom

Forum Mesajları
ayine_34
Karadeniz Teknik Üniversitesi
adnan menderesin okulunda bulunmasamda,adnan menderese herhangi bir tanımlama getiremiyrm..her adı geçtiğinde gerçekten çok etkilniyorum..nasıl bir başbakanı,adnan menderesi darağacına götürebilirler ya!hazmedilecek gibi değil gerçekten..hernekadar sonradan pişman olunsada inş.vicdan azapları dinmemiştir..biraz geçmişe dndum ama bende hazmedemiyorm yapılanları..elbet eden bulacak!sonçta etme bulma dunyasında yasıyoruz,bu dünyada olmasa bile elbet diğer dünyada!!:)

Forum Mesajları
camki74
Adnan Menderes Üniversitesi
DEĞERLİ ARKADAŞLAR ADNAN MENDERESİMİZ ÜLKENİN GELMİŞ GEÇMİŞ SAYGIN DEVLET ADAMLARINDAN VE SİYASRTÇİLERİNDEN BİRİYDİ.ALLAH RAHMET EYLESİN.ÜNİVERSİTEMİZİN ADI ÇOK ANLAMLI ONUN SAYESİNDE

Forum Mesajları
KaaNBjK000
Nasıl tanırdım biliyomusun arkadaşım.Şöyle saygın gençleri daha bilgili kültürlü çalışkan Türkiye'nin sayılı güzel Ünv'lerinden birisi olarak tanırdım ama burada okumaya başladıktan sonra bence eski özelliklerini kaybetmiş.....

Forum Mesajları
sins of fathers'
ölen ölür kalan sağlar bizimdir =)

Forum Mesajları
asade_4006
Gülhane Askeri Tıp Akademisi
tayyibin babası

Forum Mesajları
cassano24
Anadolu Üniversitesi
http://weski.izlesene.com/video/amator/8 9403/ask

Forum Mesajları
menderess
Gazi Üniversitesi
abi ne geriii arkadaşlar varyaa bunlarr nerde yaşıyoo şaşmamak elde değill adam adnan menderesle tayyibi bi tutuoo yaa:pp

Forum Mesajları
cassano24
Anadolu Üniversitesi
ALLAH RAHMET EĞLESİN

Forum Mesajları
voodoomax
Vay be ne bağlantı ama... Adnan Menderes'i Tayyip Erdoğan'la bağlantı kuracak kadar tanıyosun demek... Helal ne diyim... Köy kahvesindeki adama sorsan aynı şeyi söyler heralde.. Ya da daha insaflı bi şey..