AKAMPÜS AĞI :   KAMPUSWORKS | FOSBUK
Ödüle Doymayanlar
Giriş yap | Üye ol
48 kişi Akampüs'te
KampusBaşkent ÜniversitesiArkadaşlar sonunda Başkent Üniversitesi'nin de Akampus'u açıldı!
ForumFaresi
Boğaziçi Üniversitesi

Arkadaşlar sonunda Başkent Üniversitesi'nin de Akampus'u açıldı!

Forumda kendi okulunuza ait konuları rahatlıkla tartışabileceksiniz. "Benim üniversitemin konu başlığı altında yer almasını istediğim bir konu başlığı var ama 250(edulular için 50) mesajım henüz yok. Ne yapmalıyım?" diyorsanız konu önerilerinizi admin@akampus.com adresine yazabilirsiniz. Ayrıca aranızda "okulum yeteri kadar tanıtılmıyor ve buna seyirci kalmak istemiyorum" diyenler de olabilir. Gelin, okulunuzu birlikte tanıtalım. Sizlerle birlikte güzel bir forum tecrubesi yaşamak, zenginleşmek dileğiyle..

Forum Mesajları
onrshn
İstanbul Teknik Üniversitesi
Selam arkadaslar,

Biz bi kac universiteli gencleriz. Odev, tez, bitirme projelerinde sorun yasayan arkadaslara yardimci olmaya calisiyoruz. Saglam bi ekibimiz var, uzun suredir (yaklasik 2 yildir) bu sekilde hem kendimize ek gelir sagliyor hemde ogrenci arkadaslarimiza yardimci oluyoruz. Ihtiyaci olanlar bizimle iletisim saglayabilir...

odevyardim@yahoo.com

Forum Mesajları
mahya
Başkent Üniversitesi
artık bende burdayım bi başkentli olarak..

Forum Mesajları
isocane
Ege Üniversitesi
Merhaba Arkadaslar, kampuste( ilce meslek yuksek okullardakiler de dahil) bulunan cafe,restoran vb. mekanlar nerelerdir baskent universitesinde?

Forum Mesajları
asade_4006
Gülhane Askeri Tıp Akademisi
burası bayaa ıssız bir mekanmış. en iyisi ben de kaçayım.

Forum Mesajları

baskentli yok mu yawww :)

Forum Mesajları
sunturas
foruma her 10 mesaj 1 puan mesela:)

Forum Mesajları
sunturas
hocam sözlü notu diye bi tehtit yokmu sizde yaw

Forum Mesajları
sunturas