Forumda kendi okulunuza ait konuları rahatlıkla tartışabileceksiniz. "Benim üniversitemin konu başlığı altında yer almasını istediğim bir konu başlığı var ama 250(edulular için 50) mesajım henüz yok. Ne yapmalıyım?" diyorsanız konu önerilerinizi admin@akampus.com adresine yazabilirsiniz. Ayrıca aranızda "okulum yeteri kadar tanıtılmıyor ve buna seyirci kalmak istemiyorum" diyenler de olabilir. Gelin, okulunuzu birlikte tanıtalım. Sizlerle birlikte güzel bir forum tecrubesi yaşamak, zenginleşmek dileğiyle..
Bende FATİH ÜNİVERSİTELİYİM ve üniversitemle gurur duyuyorum. uluslararası muhtesem bi üniversite. bir çok ülkeden yanacı ardaşlarla farklı insanlarla tanışabileceğin kaynaşıp arkadaş olabileceğin muhteşem bir ortam:))
thanks god its februaray stress out party 1 şubatta dj funky c ve hüseyin karadayı club dolls ta müzik severlere unutulmayacak bir gece yaşatacak.tüm ünv. katılacağı party 22:30-07:30 a kadar sürecektir.
Fatihli olmaktan gurur duyuyorum..Bence okumaya değer bir üniversite.Arkadaşlar benden size bir tavisiye hayatta hiçbişey ve kişi hakkında yargısız infaz yapmayın..Gelin ve görün.