AKAMPÜS AĞI :   KAMPUSWORKS | FOSBUK
Ödüle Doymayanlar
Giriş yap | Üye ol
148 kişi Akampüs'te
KampusFatih ÜniversitesiArkadaşlar sonunda Fatih Üniversitesi'nin de Akampus'u açıldı!
ForumFaresi
Boğaziçi Üniversitesi

Arkadaşlar sonunda Fatih Üniversitesi'nin de Akampus'u açıldı!

Forumda kendi okulunuza ait konuları rahatlıkla tartışabileceksiniz. "Benim üniversitemin konu başlığı altında yer almasını istediğim bir konu başlığı var ama 250(edulular için 50) mesajım henüz yok. Ne yapmalıyım?" diyorsanız konu önerilerinizi admin@akampus.com adresine yazabilirsiniz. Ayrıca aranızda "okulum yeteri kadar tanıtılmıyor ve buna seyirci kalmak istemiyorum" diyenler de olabilir. Gelin, okulunuzu birlikte tanıtalım. Sizlerle birlikte güzel bir forum tecrubesi yaşamak, zenginleşmek dileğiyle..

Forum Mesajları
freenofear
Fatih Üniversitesi
Bende FATİH ÜNİVERSİTELİYİM ve üniversitemle gurur duyuyorum. uluslararası muhtesem bi üniversite. bir çok ülkeden yanacı ardaşlarla farklı insanlarla tanışabileceğin kaynaşıp arkadaş olabileceğin muhteşem bir ortam:))

Forum Mesajları
zinek
Balıkesir Üniversitesi
thanks god its februaray stress out party
1 şubatta dj funky c ve hüseyin karadayı club dolls ta müzik severlere unutulmayacak bir gece yaşatacak.tüm ünv. katılacağı party 22:30-07:30 a kadar sürecektir.

herkesi bekliyoruz.

giriş:35ytl harbiye -ist+1 local drink

www.nightclubdolls.com

tlf:02122913743

biletler biletixte...

Forum Mesajları
cassano24
Anadolu Üniversitesi
1453

Forum Mesajları
japon_baligi
Kafkas Üniversitesi
Fatihli olmaktan gurur duyuyorum..Bence okumaya değer bir üniversite.Arkadaşlar benden size bir tavisiye hayatta hiçbişey ve kişi hakkında yargısız infaz yapmayın..Gelin ve görün.

Forum Mesajları
pink__
Fatih Üniversitesi
bende fatihliyimmm ve okulum gayet iyi bir okul herkesten gelip görmeden arastırmadan kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmamasını istiyorumm