AKAMPÜS AĞI :   KAMPUSWORKS | FOSBUK
Ödüle Doymayanlar
Giriş yap | Üye ol
35 kişi Akampüs'te
KampusEge ÜniversitesiEGE ÜN0VERS0TESIIII
Anti_Popstar
Orta Doğu Teknik Üniversitesi

EGE ÜN0VERS0TESIIII

Bütün üniversiteler var da Ege Üniv. Nasil olmaz dedim ve hemen konu açtimm :)

Forum Mesajları
ALMİLAFB
Yurt Disi
izmire gidiyosun daha ne isityorsun

Forum Mesajları
ozan ugur
Ege Üniversitesi
ege gazetecılıgı kazandımm ama fazla bı bılgım yok olan arkadaslar yardım ederse sevınırımm
Yasaklı Üye
ben egedeyyim o body building ege universitesi gelirsen çok iyi spor salonu var kocaman giriş 1.5 ytl ama yıllık uye olmak istiyorsan 30 ytl veririsin istediğin kadar girersin spor salonunda 2 basket salonu 1 masa tenisi bir vucut geliştirme voleybol ve havuz var ogreci koyunde kalmak istiyorsan 2 odalılar 300 ytl tek kişi 500 ytl o kadar paran varsa eve çık derim bunlara yemek masrafı dahil değil yurdu var bi tane kyk bide 350lerde bişe aldıysan egeye girersin

Forum Mesajları
gladyator3133
Ege Üniversitesi
slm arkadaşlar ben lisediyim de ege eczacılık düşünüyorum bide badubuilding yapıyorum spor salonu varmı üninin + kalcak yer olarak ögrenci köyü varmış orda kimler kalabiliyo? cevab yazarsnız sevinirim.............

Forum Mesajları
s_boy
Ege Üniversitesi
Ege Üniversitesi

İzmir->Bornova->Küçük Park

Daha nolsn:D:D

Forum Mesajları
xwendekar
Ege Üniversitesi
arkadaşlar kendi arkadaşlarınıza söyleyin egeye gelsinler ama sakın coğrafyaya gelmesinler :)) benim canım yandı onların ki yanmasın :))

Forum Mesajları

ege gibisi var mı?miss gibi bi şehirde mis gibi bi üniversite hem de gayet hoş bi kampusumuz var,projeler,konferanslar ne kadar güssell...yarabbim sana geliyorum:D

Forum Mesajları
biyokimyagergirgin
Ege Üniversitesi
ben ege de okuyorummmm ne diyimm kampüsümüz çok güzell...

Forum Mesajları
*idiopatik*
Ege Üniversitesi

Forum Mesajları
baterist777
Ege Üniversitesi
bende yeni katıldım egeden bu foruma diğer ünilerde insanlar sıkıntıdan birbirini yiyo be..egede yine kampüs ortamı biraz arkadaş canlısıysan çok güzeldir yani bende iletişim fuck tayım bu arada