AKAMPÜS AĞI :   KAMPUSWORKS | FOSBUK
Ödüle Doymayanlar
Giriş yap | Üye ol
152 kişi Akampüs'te
KampusYıldız Teknik Üniversitesikadın zekasına itirazı olanlar
meandoor

kadın zekasına itirazı olanlar

nası deyim bu kadınların zekalarını şizofrenleri anlamaya başladıktan sonra daha iii çözmeye başladım esasında hepsinde bir şizofrenik semptom var dolayısı ile olmadık yerden yorum yapma erkeklerin niyetlerini çözme kontrol mekanizmasının başına geçme isteği bir kariyerde yaparım çocuk da durumu hakim fakat sanıyorum biz erkekler olarak onlardan daha fazla çaba göstermemize rağmen onlar bunu baltalamaya çalışıyolarmı nedir .. aklıma biz söz geldi "güzel gögüslerle aklın bi arada olduğunu görmedim " anonim .. sizce bu söz doğru olabilir mi akıl nedir ? kadın nedir? erkek nedir ? anlayan varsa beri gele

Forum Mesajları
ermandr
Yıldız Teknik Üniversitesi
Ben itiraz etmem abi, kadınların zeki olduklarına hatta zekalarının çok daha farklı pratik noktalar içerdiğine inanıyorum... Bu demek değildir ki erkeklerden daha zekiler ve bu da demek değildir ki erkekler kadınlardan daha zeki...Ama şu bir gerçek ki iki cinsinde zekaları farklı yönlerde kendi hayatlarını kolaylaştıracak şekilde çalışıyor...

Forum Mesajları
pmyo61
Polis Akademisi
bu gercekten dogur guzel goguslulerde bıraz zeka gerılıgı oluyor

Forum Mesajları
objektif48
Muğla Üniversitesi
.....

Forum Mesajları
serhateray
bu olayı genellemek bazen ıyı bazen de kotu... ama bıldık bısı var kı erkek kısım kızlardan akıllı !!!! ben kısaca ozet geceyım.. kızlar sosyal bılımlerde erkekler de fen bılımlerınde ıyı... hal bole olunca erkeklerde cevaplar kesın ya 1 ya da 0.. ama kadınlarda !! cevap ne 1 ne de 0 ama 0 ıle 1 arasındakı tum degerler var onların cevaplarında )

Forum Mesajları

kadın erkek diye genelleme yapmak yanlış olur..bende o zaman sana aziz nesin'in bi sözünü hatırlatayım istersen..ama dünya geneline vurarak düşün..

Forum Mesajları
ayı
Sakarya Üniversitesi
şimdi öss yi kazanamayacak kadar zeki bi insan ancak kukla olur.. bu da aptal sarışın tezini yıkmak için üretilmiş bi kukla.. çünkü kadınlardan zeka yoktur.. kadınlar iyi bişey olsydı onlardan peygamber çıkardı :D

Forum Mesajları
highsoul
zekilik kavramı tartışılacak bi kavram .
sen kadınları ne kadar anlayamıorsun ben de erkekleri o kadar anlayamıorum ama bildiğim bişey varsa zeki kadınlar hiç bi zaman çekilemiorlar,zeki kadını kaldıracak erkek çok azdır yani
bu arada anonim dediğin söz bana oldukça saçma geldi kimseyi genel kalıplarla yargılayamazsın...