AKAMPÜS AĞI :   KAMPUSWORKS | FOSBUK
Ödüle Doymayanlar
Giriş yap | Üye ol
35 kişi Akampüs'te
KampusBoğaziçi Üniversitesiözel derste boğaziçi farkı
neseli
Boğaziçi Üniversitesi

özel derste boğaziçi farkı

Az önce http:/www.dersverilir.net/ sitesi üye oldum fark ettim de boğaziçi'nden amma çok ilan var.

Forum Mesajları
whiteshark82
Bahçeşehir Üniversitesi
bence kişi kendi üniversiteyi üniversite yapar boğaziçi veya diğerleri önemli olan üniversite değil kişler kısaca!

Forum Mesajları
matematikci33
Marmara Üniversitesi
boğaziçi farkı elbette var ama bu yeterli değil.. 2 lafı biraraya getiremeyen bogazicililer de var.. biraz da bireyin kendisine bakıyor bu iş..

Forum Mesajları
TurKorN
Erciyes Üniversitesi
Şuandan itibaren sadece biz bizeyiz.Kör kaldığını hissettiğin her an için 5 dakikanı istiyorum.Gözlerin kapalı vücudun teslim.Hayalini kur kendinin.Nasıl biri olmak istedin? şuan nesin ? Şuan kuracağın herşey senin eserin..! Biten,kaybedilen herşeyin içinde payımız büyük..Hepimiz Sorumluluk sahibi olamayacak kadar benciliz..Hayalet.Artık Hayal Bitti..! Gözlerini açman gerek..Uyan..! Uyan Artık..!

Forum Mesajları
objektif48
Muğla Üniversitesi
.....

Forum Mesajları

burada söz edilen özel ders konusu ders vermek isteyenler ile alakalı bir durum,ama ailelerin çocuklarına özel ders verecekleri zaman boğaziçinin bir adım önde olduğu da gerçek.bu öğrencilerinin daha iyi olduğundan değil puanlarının daha yüksek ve popülerliğinin daha fasla olmasından

Forum Mesajları
bordobere39
Cumhuriyet Üniversitesi
TABİ Kİ ÖYLE OLACAK.

Forum Mesajları
dj_ktuinsaat
Karadeniz Teknik Üniversitesi
ben ktü de okuyorum bende özel ders veriyorum burda bölüm farkı ortaya çıkıyor inşaat mühendisleri makina mühendisleri ve elektrik elektronik mühendisleri mat 1 mat 2 mat3 mat 4 derslerini görüyor bunun yanında ayrıca bizim gördüğümüz yani inşaat mühendislerinin mukavemet dinamik gibi dersler fizikle matematiğin içiçe girdiği konular e şimdi matematiği fiziği kimyayı bizden iyikimbilebilir ayrıca derslerin ingilkizce olması da bi artı çünkübu şekilkde bu iyi ingilizceyle de özel ders verilebilir ben geçen yıl özel ders veriyordum ama inanın ki çocuklar beni resmen çıldırttı 1.5+1 çünkü çocuk yazdığım bu işlemin sonucuna 16 dedi

Forum Mesajları
gal_ler
Hacettepe Üniversitesi
bence de bu bizim okuldakilerin eğitim kalitelerinin yanı sıra,böyle bi eğitimle bile ek iş olarak özel derse ve dolayısıyla paraya olan ihtiyaçlarını göstermez mi??

Forum Mesajları
yangınyeri
Boğaziçi Üniversitesi

Doğrudur bizden çok sayıda insan özel ders vermekte ancak özel derste boğaziçi farkından bahsetmek için sadece ders vermek isteyenin sayıca çokluğuna bakmak yeterli midir???